TÄYTETYT VAALIKONEET

Omaishoitajaliiton vaalikone

Eläinpoliittinen vaalikone

Nuorten vaalikone

HS

IS

Etelä-Suomen Media

MTV

YLE

Iltalehti (Alma Media)

Vantaan Sanomat

TÄYTETYT SITOUMUKSET

Sisäilmalupaus

Olen sairastunut sisäilmasta. Tiedän millaista elämästä tulee, kun sairastuu vaikeasti ja menettää kotinsa sekä toimeentulonsa. Olen kokenut järjestelmämme toimimattomuuden ja sen, kun ei saa mistään apua. Vaikeinta kaikessa on ollut se, ettei minkään tahon tarvitse ottaa vastuuta voinnistani, koska näitä asioita ei joko ymmärretä riittävästi tai ei haluta ymmärtää. Meitä on paljon, joilla on valtava hätä. Yhteiskunnan on aika tulla vastaan eikä sulkea meitä ulkopuolelle. Jokaisen päättäjän kannattaisi miettiä, miten toivoisi itseään kohdeltavan, jos olisi samassa tilanteessa.

Fingon kehitysyhteistyön määrärahat

Setan ehdokassitoumus

Suostumus 2018

Kohtuuslupaus

Kehitysvammaisten Tukiliiton vaalilupaus

Vapaiden Valtakunta

Ihmisoikeussitoumus

Pyörävaalit 2019

ASEPALVELUS 2020

#ykkösketjuun

SOOL

Ääni lapselle

#empatialupaus

Ilmastokiltit.fi

Terapiatakuu

Kansanedustajana sitoutuisin Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton yhdessä kahdentoista ympäristökasvatustyötä tekevän järjestön kanssa laatimiin tavoitteisiin kestävän kehityksen kasvatuksen tilan parantamiseksi Suomessa.

Kannatan Mielenterveysseuran hallitusohjelmatavoitteita: 10 toimenpidettä mielenterveyden edistämiseksi vaalikaudella 2019–2023.

Kannatan Taikusydämen alueverkostoineen ja yhteistyökumppaneineen laatimia toimenpide-ehdotuksia seuraavalle hallituskaudelle, jotka lisäävät taiteen ja kulttuurin käyttöä osana hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä.

Kannatan Reumaliiton sekä Crohn ja Colitis ry:n vaalitavoitteita.

Kannatan Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumusta.